Wild Fetish BDSM Party

Wild Fetish BDSM Party


24 martie 2018

#sambatadesambata aducem cele mai ravnite petreceri! Sambata aceasta hai la cea mai mare petrecere BDSM – Mistress KENNYA va invita in noul loc interesant pentru amante, sclavi, stapani, slujitori si prieteni ai erotismului flamboaiant, masuri educative, jocuri pedeapsa si pervesiuni. Wildest FETISH Party: Fifty Shades of Bucharest, loc de intalnire pentru BDSM & Wifesharing.

Dresscode: Bizar, SM, CFNM – clothed female, naked men (doar boxeri, zgarda sau guler). Nu se admit persoane fara dresscode. Puteti sosi imbracati de strada si apoi sa va schimbati in vestiarul special amenajat.

Taxa cuplu 150 ron, single 200 ron, taxa zona de relaxare cuplu/single 100 ron doar cu rezervare prealabila.

Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack, sweets si fructe.

Accesul in club de face intre 22.00 si 23.00, dupa aceasta ora portile clubului se inchid.

Taxa se achita pana pe 20 martie. Locuri disponibile: 40 care se ocupa in functie de ordinea platii efectuate. Pentru detalii si plata va rugam sa ne contactati la 0771.201.668.


Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...