Venetian Party!

Venetian Party!


25 august 2018

Bad Romance Swingers Club va propune "Venetian Party", o petrecere mai mult decât specială, în care pasiunea, senzualitatea și luxul vor merge împreună, un eveniment care se ridică cu ambiția de a fi unic!

Dacă doriți să vă exploatați sexualitatea și până acum nu ați îndrăznit, aceasta este noaptea voastră, aceasta este ocazia dvs, de a lăsa timiditatea deoparte și de a vă bucura de căldura pe care o vom oferi!

Când masca își lasă amprenta pe pielea rece, atunci când dorința devine reflexia tensionată a unei jumătăți de lumină și masca cade, va da naștere unui nou inceput. Măști venețiene pentru ambii parteneri (din partea casei).

Taxa cuplu 250 ron, single 400 ron. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...