Swingers Mix Party

Swingers Mix Party


19 octombrie 2019

Swinging-ul va fi, in fiecare sâmbătă, mai aproape de tine. Astfel ca, fie ai sansa sa incepi un nou stil de viata nonconformist alaturi de partenerul tau intr-un fel cum nu se poate mai placut, fie, ca swinger cu experienta, vei descoperi cel mai nou si frumos club de swinging din Bucuresti.

În fiecare sâmbătă, Swingers Mix Party va avea loc in frumoasa vila special amenajata pentru persoanele doritoare sa experimenteze viata de swinger. Te asteptam incepand cu ora 22:00 la adresa str. Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, Bucuresti, sector 4.

Pentru cupluri taxa de acces este de 250 lei, pentru barbatii single taxa de acces este de 400 lei. Taxa de participare include: FREE BAR cu bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri si fructe. Noi va oferim promisiunea ca va veti indragosti de Bad Romance Swingers Club de la prima vizita.

Esti pregatit pentru a petrece o sâmbătă exclusivista în Bad Romance Swingers Club?

Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...