Rezervari


Program de functionare

Din 22 februarie 2020:

Va punem la dispozitia dvs locatia noastra sub forma de inchiriere pentru diverse evenimente sau petreceri private, cu sau fara personal. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la +40771201668.

Taxe de intrare

Tarife de noapte valabile în afara petrecerilor si altor evenimente organizate.

  • Bilet cuplu: 250 lei;

  • Bilet barbat single: 450 lei;

  • Bilet acces SPA: 100 lei de cuplu (doar cu rezervare prealabila, 1 sticla sampanie inclusa).

Facilitati incluse in taxa intrare: acces club, produse igiena si prezervative, prosoape si papuci unica folosinta, sampanie intrare welcome, fruit bar, snack bar. Plata se face doar cash!

Tarife de zi valabile în afara petrecerilor si altor evenimente organizate: cuplu 150 lei, single 250 lei, bauturi non-alcoolice si cafea incluse.

Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


De ce Bad Romance Club?


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Accesul in club se face pe baza unei rezervari in prealabil la telefon sau email. Filmatul si fotografiatul sunt complet interzise in interiorul si exteriorul Bad Romance Club.

Se încarcă...