Women's Day Mountain Party

Women's Day Mountain Party


8-10 martie 2019, Dambovicioara

Dorim sa le faceti doamnelor cel mai pervers cadou de ziua lor. Cu siguranta va fi un weekend nebun!

Bad Romance Swinger Club incepe seria unor petreceri montane unde dorim sa imbinam swing-ul cu relaxarea. Dorim sa cream si sa mentinem un anumit standard in cadrul petrecerilor, iar confidentialitatea este una din prioritatile noastre.

Locatia aleasa de noi este de 3 stele si se afla in apropiere de Bran – Moeciu – Dambovicioara, zone renumite pentru peisaje si atractii folclorice. Vila fiind la o altitudine de 1400 de metri, zona este inconjurata de muntii Barsei, Bucegi , Ciucasului si Piatra Craiului. Aceasta locatie se afla pe un platou foarte intins in varf de munte, fiind foarte ferita de “ochii curiosilor”.

Locatia se desfasoara pe 400 de metri si dispune 14 camere duble, 2 apartamente si 2 cabane tip apartamente in aceeasi curte cu vila. Fiecare camera sau apartament precum si cabana are/au baie propie. Dispunem de un restaurant la parterul vilei unde noi, gazdele vom pregati totul pentru conforul dvs. Curtea este foarte generoasa si dispune de parcare privata, foisor etc.

Petrecerile (doua) vineri noapte si sambata noapte se vor tine la demisolul vilei unde exista un club special amenajat pentru astfel de party-uri.

In apropierea locatiei, respectiv la 400 m mai exista o vila secundara unde se pot rezerva camere pe masura ce exista cerere si disponibilitate din partea gazdelor.

Desfasurare evenimente:

 • Vineri, primire invitati , cazare , acomodare. Incepand cu ora 21.00 petrecere swingers in clubul special amenajat la demisolul vilei. Pe tot parcursul serii buffet suedez, fructe, bauturi alcoolice si racoritoare (votca Absolut, whiskey J&B, vin alb , rosu , roze, Sucuri, Apa plata, Apa mineral, Cafea etc).

 • Sambata, mic dejun tip buffet suedez, pranz ciorba de afumatura facuta in tihna la foc afara, gratar porc si pui cu cartofi. Seara foc de tabara. Incepand cu orele 22.00 party swingers in clubul special amenajat la demisolul vilei. Pe tot parcursul serii buffet suedez, fructe, bauturi alcoolice si racoritoare (votca Absolut, whiskey J&B, vin alb, rosu, roze, sucuri, apa plata, apa mineral, cafea etc). 

 • Duminica, mic dejun tip buffet suedez.

Aceasta petrecere se adreseaza cuplurilor.

Numarul total de locuri: 50

 • Locuri disponibile cu cazare:

  • 22 camere vila principala unde se tine party-ul

  • 20 camere vila secundara.

 • Locuri disponibile fara cazare: 8 (acces doar la petrecere).

Taxa de participare pentru cupluri:

 • 850 lei - cazare 2 nopti camera double in vila principala;

 • 750 lei - cazare 2 nopti camera in apartament vila principala (apartamentul dispune de 2 camere);

 • 700 lei - cazare 2 nopti in vila secundara (doar din moment ce s-a ocupat vila principala);

 • 550 lei - cazare 1 noapte vila secundara (se poate inchiria in orice moment daca exista disponibilitate);

 • 350 lei - acces doar la petrecere 1 noapte.

Participarea se face doar cu avansul de 50% din valoarea taxei de participare, restul sumei fiind achitata la cazare.

Avansul taxei de participare nu este returnabil. Detaliile de plata si participare vor fi comunicate printr-un mesaj, dupa inscriere. Nu vor fi tolerate sub nicio forma: comportamentul vulgar sau violent, excesul de alcool, consumul de stupefiante, fotografierea sau filmarea in cadrul locatiei, armele de orice fel.

Succesul petrecerii este dat de respectul reciproc, asa ca se aplica regula de aur a swingului , DA e DA, NU e NU! 
 Aducem in atentia participantilor faptul ca orice abatere de la aceste reguli atrage dupa sine excluderea pe loc de la petrecere, precum si de la alte petreceri viitoare.Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...