Fieste de Negro

Fieste de Negro


14 septembrie 2019

Va asteptam Sambata, 14 Septembrie in Bad Romance Swingers Club incepand cu orele 22.00, la o noua experienta in swinging-ul romanesc "FIESTE DE NEGRO".

Ne bazăm mereu pe ochi ca simt de bază pentru a ne raporta la ceilalți, analizăm ceea ce vedem înainte de ceea ce auzim sau atingem. Dar putem crede că sexul nu este doar în ochi, ci este și în mâini, în nas, în buze, în...

Sesiunea nu este potrivită pentru „voyeurs”!

Vom încerca să ne raportăm la ceilalți fără a folosi vederea. Urmează să ne regăsim în camerele spatioase, total întunecate și în care urmează să ne simțim singuri în mijlocul multor alte corpuri senzuale si erotice... și putem avea aceste informații doar prin atingere și miros, pentru că nu puteți vedea.

Brățările fluorescente, o culoare pentru ele, alta pentru ei, va fi singurul indiciu vizual al unui joc plin de experiențe mai mult decât inovatoare.

Cu siguranta va fi o noapte nebuna. Hai alaturi de noi!

Taxa cuplu 100 lei , barbat single 400 lei. In taxa de intrare NU sunt incluse bauturile alcoolice si non alcoolice.

Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...