Despre Bad Romance Club


Bad Romance Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni lângă București, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 niveuri si o curte impresionanta.

Parterul este amenajat in stil modern si gazduieste zona de lounge si bar, vestiarul pentru zona de Spa, sauna uscata si piscina acoperita si incalzita de 40 m2. La etaj regasim 4 camere, fiecare amenajata in stil diferit gandite special sa ofere o atmosfera intima, relaxanta si erotica.

In gradina regasim in perioada de vara un bar modern inconjurat de baldachine create in stil erotic.

Galerie foto

De ce Bad Romance Club?

Bad Romance Club isi propune, prin frumusetea si grandoarea locului, sa incurajeze dezvoltarea conceptului de swinging si introducerea acestuia in viata cat mai multor cupluri.

Principala noastra calitate este discretia. Ne ghidam dupa legea bunului simt si consideram ca in toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Echipa Bad Romance Club

Avem experienta si iti oferim exact ceea ce ai nevoie. Stim cu totii foarte bine ce facem, trebuie doar sa ai incredere si vei putea observa ca fiecare dintre noi este aici pentru a te ajuta sa ai o experienta perfecta.

Fa-ne o vizita si te va intampina cu caldura hostul nostru care iti va face un tur al clubului si va fi permanent la dispozitia ta. Fa-ti timp pentru un moment de relaxare in zona de lounge te vei putea rasfata, in prezenta animatoarei care destinde atmosfera si incurajeaza buna dispozitie, cu bauturile marca Bad Romance Club pregatite de barmanul nostru. Si pentru ca nu spunem degeaba ca disciplina este regina norocului, agentul de paza este mereu aici sa se asigure ca toare regulile clubului sunt respectate.

Te asteptam!

Esti pregatit pentru a petrece o noapte exclusivista in Bad Romance Club?

Se încarcă...