Burlesque!

Burlesque!


14 aprilie 2018

Burlesque este o modalitate alternativă de exprimare, o revoltă artistică care sărbătorește diferite forme de frumusețe, iar pentru această noapte specială vă invităm să vă distrați într-o experiență atât cu strălucire, cât și cu îndrăzneală. Un stil care iese în evidență pentru erotismul și senzualitatea sa: fetele burlesque erau cunoscute pentru extravaganța și senzualitatea lor în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Pentru voi, deschidem ușile acestei lumi răutăcioase, care combină comedia de divertisment și lumină, și care a avut gloria în farmecul cabaretelor pariziene.

O petrecere plină de strălucire pe care nu o puteți rata!

Dress code: Elegant și sexy. Doamne: Piesa fundamentală de burlesque este, fără îndoială, corsetul, pe care îl puteți combina cu fuste potrivite, fără a subestima importanța accesoriilor de tot felul, ceea ce vă va permite să obțineți aspectul dorit. Domni: Jachetă elegantă, fără mâneci, cămașă, jupoane, stil gangster etc.

Vă reamintim că codul de îmbrăcăminte nu este obligatoriu.

Taxa cuplu 250 ron, single 450 ron, taxa zona de relaxare cuplu/single 100 ron doar cu rezervare prealabila. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...