Bi-night, ADAM & EVA in extaz!

Bi-night, ADAM & EVA in extaz!


21 aprilie 2018

Bad Romance Swingers Club, va propune o petrecere inedita "Bi-night, ADAM & EVA in extaz", o petrecere mixta, in care trebuie sa explorezi si experimentezi.

O noapte deschisă tuturor celor care se bucură de diversitate și nu se tem să exploreze și să experimenteze; un bar erotic unde se întâlnesc oameni de diferite culturi, socializează și flirtează, respectul reciproc este esențial.

Avem de data aceasta un DRESS-CODE mai indraznet, in lenjerie intima, de la inceput. Este seara in care toti participantii au acces in club, pe o intrare separata unde se ajunge direct la vestiare pentru ca dvs sa va lasati hainele, sa ramaneti cat mai comod in lenjerie intima si sa puteti participa la petrecere.

Taxa cuplu 250 ron, barbat single 450 lei. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...