BDSM Play Party

BDSM Play Party


21 decembrie 2017

Fantezii sexuale, fetish-uri și dorințe erotice? Bad Romance Swingers Club îți oferă șansa de a le satisface pe toate cu ocazia celei mai sexy petreceri de până acum.
Pentru prima dată la clubul din strada Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, București, Mistress Kennya, zeiță în materie de BDSM, promite să aducă la picioarele ei fiecare bărbat și să învețe femeile că trăim într-o lume în care ele domină.

Joi, 21 decembrie, începând cu 21, organizăm o petrecere pentru iubitorii de latex și cătușe. Accesul se face în baza unei rezervări prealabile, iar taxa este de 250 lei pentru cupluri (însoțite sau nu de o femeie singură) și de 450 lei pentru bărbați singuri.

O petrecere reușită are un dress code pe masură. Mistress Kennya abia așteaptă să vadă cele mai negre sau kinky haine pe care le ai și, de asemenea, accesoriile și jucăriile care îți aduc cea mai mare plăcere.

După cum te-am obisnuit deja, noi te vom aștepta cu șampanie și toată seara te vei putea bucura de snack bar & fruit bar.


Rezervare

Fiți primii care află despre evenimentele organizate de Bad Romance Club.

Înregistrează-te →

Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona privata si usor accesibila din zona Otopeni, la doar cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda. Amplasat intr-o vila moderna, clubul dispune de 2 nivele si o curte impresionanta.

Se încarcă...